Joke Moet-IJkema

 

 

Kosten:

Kosten en vergoeding

Cliënten boven de 18 jaar;

Mijn praktijk is aangesloten bij Stichting 1nP. 1nP maakt onderdeel uit van Parnassia Groep en is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele ggz-professionals die ambulante behandeling bieden aan volwassen cliënten. Wanneer u een verwijsbrief heeft ontvangen van uw huisarts voor de Basis ggz of de Specialistische ggz, dan wordt uw behandeling bij 1nP vergoed vanuit de basisverzekering. Hierbij wordt wel uw eigen risico aangesproken.


Cliënten onder de 18 jaar;

Als u een verwijzing van de huisarts of van het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft, vergoedt de gemeente over het algemeen de hulp en zijn er voor u geen verdere kosten aan de gesprekken verbonden.

 

Het is ook mogelijk -bijvoorbeeld bij relatietherapie- om direct te betalen.  De therapie zal dan een kortere intakefase hebben en dus sneller van start gaan.  De kosten van relatiegesprekken van 1½  uur zijn  € 120,-.
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

 

Als u niet op uw afspraak verschijnt wordt deze afspraak niet vergoed door de zorgverzekeraar of gemeente, daarom krijgt u bij afzeggen binnen 24 uur en bij niet verschijnen op de afspraak een factuur die u zelf moet betalen.

Vanzelfsprekend is het prettiger als u minstens 3 dagen tevoren afzegt.

 

 

                  voor wie contact samenwerking samenwerking tarieven adres werkwijze ervaring deskundigheid Joke Moet-IJkema